Anne Boertien - Visueel Procesbegeleider - Zakelijk Tekenen - Visueel verslag - Psycholoog33

Over Anne

Anne Boertien - zakelijk tekenaar - workshop - teamdoelen - visueel werken - talenten - reflectie

Inzicht verkrijgen en overzicht creëren zijn mijn passies. Zelf inzichten verkrijgen, van anderen leren en leerprocessen faciliteren houden mij dagelijks bezig. Als sociaal psycholoog ben ik ervan overtuigd dat het samenbrengen van verschillende perspectieven een bron van verheldering is. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak, heb ik ervaren dat het helder kijken en visualiseren van ingewikkelde zaken resulteert in meer inzicht en begrip. Daarom werk ik als visueel procesbegeleider:  ik maak complexe informatie begrijpelijk en aantrekkelijk met behulp van zakelijk tekenen.

Misschien denk je nu ‘ja maar simpel is toch niet altijd goed?’ Ik denk juist van wel. Van mij zou de wereld wel een beetje simpeler mogen zijn. Daarom doe ik wat ik doe: Om tot de kern te komen. Om abstracte taal concreet te maken. Om jezelf en elkaar écht beter te begrijpen. Om de diepgang op te kunnen zoeken, vanuit luchtigheid en speelsheid. Om het te kunnen hebben over dátgene wat echt belangrijk is.  Om doelen inzichtelijk te maken en te behalen. 

Sinds eind 2021 ben ik aangesloten bij Human Connection, een klein adviesbureau met 12 fijne collega's. Een bron van inspiratie, en de kans om een nog bredere bijdrage te leveren aan verschillende klanten. 

Wil je eens kennismaken? Neem gerust contact met me op, dan maken we een afspraak!

Anne Boertien - zakelijk tekenaar - workshop - teamdoelen - visueel werken - talenten - reflectie

Klanten over Anne